8697 Öreglak

Fő utca 44.

+36-20-322-0515

+36-85-330-768

Hétfő-péntek

8:00-12:00 és 12:30-16:30

PÉNZTÁRGÉPEK

Forduljon hozzánk, ha új pénztárgépet vásárolna, ha a jelenlegi meghibásodott illetve felülvizsgálatra vár!

Mivel minden üzlet más és más a különböző területeken működő pénztárgépeknek is más-más igényeket kell kielégíteni. Egész más lehet a kívánalom egy lángos sütödében, egy nagy áruházban, egy piacon vagy egy ékszer üzletben. Számíthat a küllem, a gyorsaság az, hogy akkumulátorral működik-e, a hőmérsékleti viszonyoknak hogy lehet kitenni, de az is, hogy milyen a kezelhetősége, billentyűzete, menüje az üzemeltető számára.

A nálunk vásárolt pénztárgépek beüzemeléséhez tartozik egy éves rendelkezésre állás, mely a felülvizsgálattal meghosszabbodik. Ennek keretében Ön elérhet bennünket munkaidőn kívül is és telefonon segítséget nyújtunk, továbbá a kiszállás díja helyszíni javításkor, felülvizsgálatkor lényegesen kedvezőbb.

Kereskedelmi rendszereket is tudunk összeállítani, figyelembe véve vállalkozása adottságait. Egy megfelelő számítógépes rendszer blokknyomtatóval, vonalkód olvasóval akár mérleggel is együttműködve hatékonyabbá teheti üzlet menetét.

Amennyiben rövidebb időtartamra kell Önnek pénztárgép egyedi egyeztetés során bérelhet is tőlünk.

A vásárláshoz és a szervizelés támogatásához ITT/tudásbázis/ talál segédletet.

Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény javítása érdekében. Azzal, hogy oldalunkat böngészi, elfogadja ezt.